Sunday, December 23, 2012

begin the new semester! i'm senior :D

assalammmualaikum..
pejam celik pejam celik dah masuk sem 3 dah..tapi yang sedihnya result aq x bape cun..math aku kantoi!!so kne repeat math lagi utk sem nie..naseb baik la math ke..kalau ade subject laen,,,mau rsenye aku terjun bangunan,,ngeh ngeh ngeh...

lamanya x apdet blog..berhabuk dan bersawang rsenya...
2 ha,,,yg mse iftar hr tu pon lpe nk post,,,tapi da siap2 taip..xpelah..klau aq rajin aku apdet blog nie..
especially mse bosan2...xde minat nak layan fb ha..
huhuuuu

so nak cte bnyak benda dah jadi mse cuti sem lepas....
aq  XCIDENT!!
UMANGAI....
sakitnya hanya allah yang tau,,so lpas nie x kesah la ko excident mcm mne pon...
sakitnya tu hanya allah yang tau..memang mata kasar x nampak..tapi sakit akibat jatuh terhempas tu...ya allah..sakit weyh..aku nie ha mcam nak tercabut sume tulang...
tapi alahmdulillah lagi sebb xde ape yang patah2..
cuma cedera ringan yang x bpe ringin je...
ngeh ngeh ngeh..



nie ha...kaki nie ade 9 jahitan..mke calar habis...
buruk weyh mse nie..macam nak pakai topeng jek..
pipi aku da natural tembam...da jatuh nie..bengkak la pulak..betambah2 tembam lah jadinya...
mcam donut weyh....hahahaha....sabau jelah!
2nd day memang sakit weyh..terhentak kuat tuuu

 sekarang nie lepas 3 minggu...aku makin sehat..parut kat muka tu masih cuba aq selindungkan dengan bedak ... kikh kikh kikh,,,kekuatan kaki makin terserlah...aq da boleh tangga...tingkat 5 wooo!!
dan NASEBB baik yang utama...sewaktu xcident bkan bersama en nouvo..tp en LC..
ngeh ngeh ngeh...
naseb abg aku x ngamuk,,,
:D

IFTAR DPB2C&3C!!! tersangat lah seronok xD

updet entry kali nie pasal iftar!! 
woooohooO!!!this is the best bro..
meh cheq upload sekeping dulu gmbr..mau kasi jeles..:)
memang seronok ble klua beramai2...
lagi2 nie yang first time..kwan2 yang xpenah hang out skli pon join..sumpah best!
ktrg ajak 'senior' sklik..xlupe kt dyrg pon =D

lamenya x apdet blog :(

nampak dh bpe lame nye x apdet blog?
gara2 poli yang x de mse lansung..hahahah...fake gile..mne ade sbuk sgat..sje je x nak update...malas sbnarnya...lpas 2 sbuk meng on9..mne ingt nak update blog...raya story dlu k,,,???
raya taon nie aku dan dia berbaju hijau...meh gmbr raya skit..











keyh..kami kehijauan raya nie....much love 4 you!!!






dan kami juga da dapat 2 eko anak..hahahaha...eko????????anak2 kami ade eko???xde eko pon sebenanye...meh kenalkan anak2 kami..

this little gedik name kiki & lala