Wednesday, July 25, 2012

kawan2,,bermaknanya korang :')

baru pas layan cte HACKS ''hanya aku cinta kau seorang''
what??aku jatuh cinta?xlah korang..aku saje2 layan cte nie sebab roomate aku nie suke nyanyi lagu ost filem nie..mula2 aku try youtube dlu lagu die,,wah??menarik..selak2 page..eh???ade full filem a...layan je ah..nie yang smpai kol 3 pagi pon x tido g nie..hahah...kelas kol 8 lakk 2 esok..huhuuuu

''kau hadir tanpa kusedari,
mengisi kekosongan hati,
kini kau pergi tinggalkan aku,
lemas ku dalam sepi,''

''mengapa tangan kau lepaskan,
setelah hatiku kau tawan,
mengapa takdir memisahkan,
hanya aku cinta kau seorang''



amacam??sentap x??orait..nie sume xde kne mengena ngan cintan cinton eh..nie semua berkisah pasal bestie 4ever aku..walaupon di saat nie korang sume dah jadi senior aku..ape jadik sekalipon korang tetap bestie aku 4ever..dah jadi habit aku bile class cancel bg tau korang sume sampai ade 1 hari 2 aku dah siap taip msej dh,,mse ngah nak masuk an no dalm recipent,,tersentap bile pikir yang korang dah x satu kelas ngan aku..macam sentap a jugak...

aku harap korang x lupe kat aku..
budak paling peramah and paling bising lam kelas..kalu aku nye bapak pengarah poli..aku mintak kat die lompatkann aku ke sem 3.bleh sme2 ngn korang..tapi apekan daya..x mampu makcik..

korang??nie ade sikit video aku nak share..janga isau..blog aku nie korang2 je yang bole bukak..
harap2 kenangan ini masih berlegar2 di fikiran korang..good nite!

Tuesday, July 17, 2012

lepaking dengan kawan2 memang seronok :)

assalammualaikum..
entry kali nie memang seronok sangat sebab selepas 2 bulan dapat jpe kawan2 sume..especially kwan2 baik aku..memang havock giler..pas nie kebanyakn nye pindah kelas..selamat berjuang abang2 ku sume..bhaahahaha.. untunglah x yah repeat pape..

lepas nie kawan2 aku tggal aza jelah..saem2 terhebat sume dah naek sem 3..da jadi SENIOR! g lah korang..tggalkan aku sorang2 kat kelas 2..aza pulak da dduk kamsis..x dduk ngan aku kat melewa..event kitorang da berpisah kelas..aktiviti LEPAKING masih diteruskan..hebat kan kami??

mana mungkin aku melupakan segala sejarah pahit manis antara kami semua..
mereka adalah yang terhebat penah aku kenal selama nie..aku harap persahabatan antara kami semua dapat diteruskan walaupun kami berlainan kelas kini...


try to be the happiest walaupon hati merasa perit kerana ditinggalkan kawan2 baik..
satu yang aku tabik ngan korang sume..korang x menyombong ngan aku..dan aku harap itu untuk selama-lamanya..

hahhaha..wish u luck bro!!
aku harap korang akan cemerlang untuk sem korang dan harp persahabtan kami nie x kan putus wlaupon kita berjauhan..sahabat selamanya..
<3<3<3