Monday, August 6, 2012

seharian bersama sang arjuna xD

assalammualaikum..
hari nie nak update sal ape je ek??hahahhaha..
hari nie seharian bersama sang arjuna aku yang mata sepet 2! *cam apek aku nengok ko yang!
SEPET??
jeng..jeng..jeng..
xpenah lak aku mention yang arjuna aku nie sepet kan?hahaha..memey la..aku pon x penah perasan yang laki aku nie mata eh sepet..semuanya terjadi gara2 gambar yang kami snap tadi,,
nak tengok??




ha??nampak x mata die sepet??
boooooo!!!xmau lah anak2 cinta mata sepet cam arjuna..
bia mata bulat cam cinta eh???
nak lebih real gambar nieyh..

bertambah2 sepet kan?
ntahlah apek mne sesat ngaku aku bini die!!!hahaaa..kalau laki aku baca mati aku pas nie,,
sayang!!manja sayang ayang!*konon2 raih simpati..
hahhaa..macam dh lari tajuk je ape yang aku apdet!
apo2 pon memang best la hang out kami hari ie..walaupon jalan2 tnpa makan2..
bulan pose la katakan..*puihhh! macam poso!

suka sangat ngan pic nie..laki aku sedang berkaraoke aku sebok amek gmbar..naseb x kne cepuk ngn die..
ade berani ke cepuk manja??hahah..
yang paling gempak adalah bila aku apdet gmbr kami berdua nie..
ade yang cakap mke aku ngn laki aku nie macam adeq beradeq..
haaa???tang idung lak 2 yang sme..hahahahahhaha..
budak 2 pon sme sepet maacam hubby aku nie jugak ke hape??
orang kate bile muke same nie jodoh kuat..betol ke??
harapnye begitulah!!!


Sunday, August 5, 2012

Airmata menjadi saksinya :'(

siapa duga , 17 ramadhan adalah pengakhirannya!
yup! ini lah status yang aku post kt fb..sedih,,kecewe,,samapai hati terlepas untuk menaip sedemikian rupa..
kecewa bila di hampakan oleh sang arjuna..kenpa sayang?sanggup kau robek dan lukai hati sang cinta..
xcukupkah pengorbanan cinta pada arjuna,,???

terlalu banyak yang cinta lakukan buat arjuna..dan bila begini yang arjuna balas..robek hati ini sayang..
koyak bagai dihiris2 sembilu

tapi cinta paham arjuna..xsemua salah arjuna..tapi cinta mahu arjuna paham kata hati cinta,,
cinta x mahukan kesempurnaan..cukup lah andai kita saling melengkapi..
alhamdulillah..cinta kita x pudar seperti yang cinta sangkakan..rupanya arjuna masih perlukan cinta dekat di hati arjuna..ye sayang..
cinta ade disini,,,masih dekat di hati arjuna..
semoga cinta kita kekal abadi hingga ke jinjang pelamin..
AMIN!!!!